Save the date! Start verhuur Caritas!

Het is bijna zover!

Zet vrijdag 15 september maar vast in je agenda, want dan start de verhuur van de appartement in project Caritas. Hier worden straks 154 luxe 2- en 3-kamerappartementen aangeboden. De huurprijzen starten vanaf €995 per maand.

Inschrijving:
De inschrijving verloopt geheel online. Vrijdag 15 september ontvang je van het verhuurteam een e-mail met meer informatie over het woningaanbod. Vanaf dat moment kun je jouw inschrijving digitaal starten. Je kan dan kenbaar maken welke appartementen je voorkeur hebben. Uiteindelijk maak je je inschrijving compleet door alle benodigde documenten toe te voegen. De inschrijving loopt dan t/m maandag 2 oktober, 9.00 uur 

Huurvoorwaarden:
Na de inschrijving worden de geschikte kandidaten gematcht met de woningen. Ben je benieuwd je aan de gestelde voorwaarden voldoet en daarmee een geschikte huurder bent? Dit kun je terugvinden bij de huurvoorwaarden op de website.

Veel gestelde vragen
De afgelopen periode hebben we al een aantal uiteenlopende vragen ontvangen. De meest voorkomende vragen en antwoorden kun je hier teruglezen op de website. Mocht je toch nog een vraag hebben die hier niet bijstaat, schroom dan niet contact op te nemen met het verhuurteam op nieuwbouw@vbtmakelaars.nl of 088-54 54 645.

We kijken uit naar je inschrijving voor dit mooie project!