Verhuur gestart

Het is zover: de verhuur van 2- en 3-kamerappartementen in Caritas is gestart! Dit is het moment dat je door de woningvinder kan scrollen op zoek naar jouw ideale woning. Je kan kiezen uit 2- en 3-kamerapaprtementen die variëren in grootte van circa 45 tot 63 m². Ben je op zoek naar één of twee slaapkamers? Bekijk het nu en kies jouw favoriete woning(en) uit.

Online inschrijven

De inschrijving verloopt geheel online. Heb jij je ingeschreven? dan ontvang je van het verhuurteam een e-mail met meer informatie over het woningaanbod. Nog niet ingeschreven? Doe dit direct en je kunt jouw inschrijving starten.
Je kan dan kenbaar maken welke appartementen je voorkeur hebben. Uiteindelijk maak je je inschrijving compleet door alle benodigde documenten toe te voegen. De inschrijving loopt t/m maandag 2 oktober, 9.00 uur.

Huurvoorwaarden:

Na de inschrijving worden de geschikte kandidaten gematcht met de woningen. Ben je benieuwd je aan de gestelde voorwaarden voldoet en daarmee een geschikte huurder bent? Dit kun je terugvinden bij de huurvoorwaarden op de website.

Veel gestelde vragen

De afgelopen periode hebben we al een aantal uiteenlopende vragen ontvangen. De meest voorkomende vragen en antwoorden kun je hier teruglezen op de website. Mocht je toch nog een vraag hebben die hier niet bijstaat, schroom dan niet contact op te nemen met het verhuurteam op  of 088-54 54 645.

Tot ziens in Caritas!