Stofferingsservice

Alle appartementen in Caritas zijn nog niet instap klaar en moeten dus nog voorzien worden van vloerafwerking. We helpen je graag.

Alle appartementen in Caritas zijn nog niet instap klaar en moeten dus nog voorzien worden van vloerafwerking. Hügge voorziet de bewoners van Caritas in deze behoefte. Kies je een vloer van Hügge dan weet jij in ieder geval zeker dat de uitgekozen ondervloer en de vloer voldoen aan de strenge gestelde eisen voor vloerverwarming en contactgeluid.

Welke afname opties heb ik?
Wil je een vloer afnemen via Hügge, dan heb je twee verschillende afname opties, namelijk;

  • Volledig ontzorgd: Hier geef je Hügge de sleutel en zij regelen dat jouw vloer binnen twee weken na de oplevering geïnstalleerd is. Dit maakt verhuizen natuurlijk een hele prettige ervaring!
  • Zelf leggen: Heb jij of ben jij die handige ‘oom’ die zelf alles kan? Geen probleem! Hügge zorgt ervoor dat de door jou gekozen vloer in je woning komt te liggen inclusief ondervloer en plinten zodat jij zelf aan de slag kan met het leggen.

Wanneer kan ik mijn vloer kiezen?
Nadat een appartement aan jou is toegewezen, je dossier is goedgekeurd en je de huurovereenkomst hebt getekend kan je via het speciale stofferingsportaal een keuze maken. Daarnaast kun jij natuurlijk in de tussentijd via ditzelfde portaal staaltjes aanvragen, een showroomafspraak inplannen of zelfs al een offerte aanvraag doen.

De vloer wordt gelegd door leverancier Hügge.

Wie is Hügge?
Hügge is een professionele stoffeerder met expertise in projectmatig werk. Hierdoor kunnen zij snel na oplevering al de appartementen voorzien van een vloer en kan jij snel verhuizen. Een groot voordeel van huren in CARITAS.

Gordijnenservice
Hügge, biedt voor eigen rekening van de huurder, ook een gordijnenservice aan. Voor deze service kan je een afspraak maken in de showroom van Hügge.

Kan ik al een kijkje gaan nemen?
Ja dat kan zeker. Onderstaand zie de link naar het stofferingsportaal. In het portaal kan jij alvast virtueel een kijkje nemen of een afspraak plannen in onze showroom. We begrijpen dat je nieuwsgierig geworden bent, dus neem snel eens een kijkje.

Vragen?
Heb jij verder nog vragen over de stoffering? Het team van Hügge staat voor jou klaar! Neem contact op via info@hugge.nl of bel naar 085 303 61 69