Woningzoeker

Op zoek naar jouw droomwoning? Hier bekijk je alle woningen in Caritas. Kies voor het visuele overzicht van de woningzoeker of voor belangrijke kenmerken op een rijtje in de lijstweergave. Een woning gevonden? Alles over het inschrijven vind je hier.

Filters
X

Hoe werkt de woningzoeker

Woningzoeker

Via de woningzoeker (het gebouw aanzicht) kan je overal in het gebouw klikken en meer informatie per woning bekijken. Gebruik de filters boven het aanzicht om gerichter te zoeken. Deze filters werken direct door in de klikbare woningen in de woningzoeker en de tabel aan de linkerzijde.
In deze tabel kan je ook nog selecteren op etages en woningen. Klik op 'bekijk woning' voor de gedetailleerde informatie, zoals bijvoorbeeld de plattegrond en de woningomschrijving.

Voorkeur bewaren

Via de button 'voeg toe aan mijn inschrijving' blijven jouw voorkeuren bewaard. Wanneer je klaar bent met het toevoegen van je voorkeurswoningen (minimaal 1 en maximaal 6), klik je op de button ‘inschrijven’. Na het invullen van het inschrijfformulier ontvang je een e-mail met een link om een account te maken. Via die link kun je een wachtwoord instellen en daarna kun je inloggen in je dossier.

Lijstweergave

Onder de woningzoeker zie je de lijstweergave met vergelijkbare en aanvullende filter mogelijkheden op bijvoorbeeld m2 en prijs. Hier kan je snel een selectie maken van woningen die jouw voorkeur hebben.

 Woningen

Gebruik de filters en vind de woningen die het beste aansluiten bij jouw woonwens(en). Klik op een woning voor meer details en voeg deze eventueel toe aan jouw voorkeuren.

X
X

Lijstweergave

Dit is een lijst met alle woningen in Caritas. Gebruik de filters om tot de best passende woning(en) te komen. Klik op een regel voor meer details en voeg een woning via het hartje toe aan jouw voorkeuren.

Filter op:

appartementen gevonden